Jag fick en juklapp av en kollega

Jag fick en så fantastiskt trevlig överraskning i förra veckan eftersom vi på jobbet har köpt julklappar åt varandra. Efter att vi delade ut dem så var det givetvis ingen som kunde vänta tills på julafton med att öppna paketen. När jag öppnade mitt paket så hade jag fått ett par ljuslyktor med ett fotografi tryckt på, och det var verkligen en både vacker och unik present, blev bara så glad. Hon som köpt just den julklappen berättade att hon vänt sig till ett företag som ägnar sig åt hantverket fotografi i Köping, och namnet på företaget är Elms alltjänst & hantverk. 

Jag var tvingad att åka dit, givetvis inte för att få reda på vad ljuslyktorna kostade, för vi hade från förhand sagt att ingen fick köpa för mer än en hundralapp. Däremot var jag ju själv på jakt efter julklappar, och att då köpa dem hos Elms alltjänst & hantverk tyckte jag var en bra idé. Där fann jag flera fina prylar som jag köpte men jag ska inte berätta vad det var jag köpte, för dem jag köpt klapparna till läser med stor sannolikhet här i bloggen och jag vill inte förstöra spänningen för dem. Hur som helst så är det här ett företag som när det kommer till det här med fotografi i Köping verkligen har många vackra fotografier som de kan trycka på diverse föremål. Du kanske har ett eget fotografi, i så fall kan du ta med det och låta det bli tryckt på alltifrån servetter till prydnadsföremål. Det var vad jag hade på hjärtat för denna gång, och med det sagt önskar jag er en riktigt god jul, nu är det bara några dagar kvar till julafton.