En kvalitativ byggfirma

Torsdag är det minsann och det innebär inte bara att det blir ärtsoppa och pannkakor och ett glas punsch om en liten stund, utan det innebär även att det blir några inlägg på bloggen. Som ni säkert har märkt så det blivit många inlägg om mat och dryck då jag nyligen har skilt mig och numera måste laga maten själv. Det här inlägget däremot kommer att handla om en byggfirma i Helsingborg som heter Jepla Bygg & Trädgård, en firma du kan läsa mer om här. 

Det är flera följare som tycker att det har varit svårt att finna en seriös byggfirma i Helsingborg med omnejd, och då jag själv haft problem med att veta till vem jag skulle vända mig när det var jag som för ett tag sedan behövde få hjälp med renoveringen av sommarstugan, fick jag tursamt nog genom en vän veta att denna kvalitativa byggfirma finns, och min vän berättade att han var nöjd med hjälpen han fått av dem och rekommenderade mig att vända mig till dem vilket jag ju också gjorde. Även jag säger precis som min vän, att det verkligen är en bra byggfirma i Helsingborg, och till er följare som letar efter en dylik firma är mitt tips till er att ni borde höra av er till Jepla Bygg & Trädgård. Det var väl egentligen inte något mer jag skulle ta upp specifikt om detta, men är det något mer ni behöver veta så hittar ni förstås en del information på deras egen sida.